logo equi-score.com
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 

Citaat

Het belangrijkste is dat we niet stoppen met vragen.

Albert Einstein

Een eenvoudige manier om LIVE resultaten te publiceren

Wat is equi-score.com?

Sport draait om prestaties en natuurlijk is het resultaat interessant. Je kan niet overal live zijn om de gebeurtenissen met hun flair te ervaren. De belangrijkste evenementen worden op televisie uitgezonden, maar meestal enkel hun hoogst gedoteerde proeven. Dankzij bedrijven zoals ClipMyHorse is het reeds mogelijk om heel de dag naar bepaalde evenementen te kijken, inclusief showprogramma's en interviews. Maar hoe zit het met alle anderen?

Om dit gat te dichten, is internet de laatste jaren steeds populairder geworden. Resultatenlijsten als een voltooide PDF maken al lang deel uit van de standaard. Steeds vaker worden de start- en resultatenlijsten online gepubliceerd en afhankelijk van het systeem kan je ook de wedstrijd "live" volgen. Dit is zeker handig voor de toeschouwer, maar ook voor het wedstrijdsecretariaat, omdat effectief het werk wordt verlicht. Wie kent de vragen niet: "Wanneer ben ik aan de beurt? Hoeveel nog voor mij?"

Een goed systeem voor het publiceren van start- en resultatenlijsten is eenvoudig te gebruiken en verlicht daarmee het wedstrijdsecretariaat. Dit is precies wat het platform equi-score.com doet. De tool is niet de tiende versie van een resultaten platform. Het is een hulpmiddel voor de gestresste wedstrijdsecretariaten, die meestal als eerste op het wedstrijdterrein is en het als laatste s'avonds verlaat. equi-score.com verlicht het werk van het publiceren van de start- en resultatenlijsten op een eenvoudige en intuïtieve manier. Net als op de grote shows, kunnen lijsten online worden bekend gemaakt, wedstrijden kunnen live worden gevolgd op internet en ook kunnen de tekeningen van het parcours worden geüpload.

Het systeem van equi-score.com is ontwikkeld voor de paardensport in 2006 en werd tot eind 2009 exclusief gebruikt door twee internationale dienstverleners. Verdere ontwikkeling met betrekking tot Toris en de VOLA Timing-software maakt het gebruik door andere dienstverleners nu mogelijk. Deze 4 jaar doorlooptijd in een professionele omgeving heeft een tool gecreëerd dat praktisch is afgestemd op de eisen van wedstrijdsecretariaten. Natuurlijk zijn er nog veel ideeën en benaderingen voor verdere ontwikkeling, maar equi-score.com heeft al de status bereikt van een uitgebreid systeem dat stabiel en soepel kan worden geïntegreerd in samenwerking met Toris of VOLA.

De belangrijkste feiten

Mogelijkheden

De lijst is zeer uitgebreid, daarom stellen we U hier de belangrijkste onderdelen graag even voor

 • Ondersteuning van alle verschillende proeven in zowel de jumping, dressuur, cross-country alsook het mennen
 • Uitgebreide mogelijkheden om proeven en tijdschema's te managen
 • Het publiceren van startlijsten en resultaten met een eenvoudige klik.
 • Gelijktijdig meerder proeven "LIVE" weergeven
 • Het monitoren en automatisch uploaden
 • Het online plaatsen van PDF documenten (startlijsten, resultaten, enz.)
 • Het online plaatsen van parcours plannen
 • Gebruikers, toegang en rechten manegement
 • Archief en export functies
 • Individuele layouts en templates beschikbaar
 • Een minimum aan internet bandbreedte nodig. (geen DSL of UMTS vereist)

  Samenwerkingen en partners  
Logo hippo data GmbH Logo clipmyhorse.TV Logo Stefano Grasso